Kosova është shteti më i ri Evropian, por që ka shumë për të ofruar kur bëhet fjalë për bukurinë natyrore dhe historinë magjepsëse. Si një nga kompanitë e para të Menaxhimit të Destinacioneve (DMC), KOSOVO HOLIDAYS ju fton të zbuloni një vend magjepsës me natyrë të thyer, kisha të bukura mesjetare me afreske të mrekullueshme, qytete tërheqëse të arkitekturës së epokës otomane, tradita të pasura dhe kuzhinë të shijshme.

Ne mund t'ju ndihmojmë të zbuloni Kosovën më vete si një destinacion turistik në zhvillim, ideal për një fundjavë të gjatë relaksuese ose një ekskursion. Ose mund të kombinohet me vendet fqinje, Shqipërinë, Maqedoninë e Veriut apo Malin e Zi si pjesë e një turneu më të gjatë në pjesën më pak të njohur të Ballkanit. Kosova Holidays DMC ofron zgjidhje profesionale të përshtatura për grupe dhe FIT-je, dhe mund të organizojë turne, udhëtime nxitëse, ngjarje dhe konferenca në Kosovë.

Write your review about our services!

Recent news from Kosovo Holidays blog