MICE Kosovo

Takime, Incentiva, Konferenca, Evenimente

Kosovo Holidays DMC është një kompani professionale që ofron mbështetje logjistike dhe kreative ne organizimin e konferencave, incentivave dhe programeve speciale per grupe në Kosovë. me teper Si pjesë e Albania Holidays, - kompani lidere DMC në Shqipëri që nga 2005, - ne ofrojmë një pakete te plote shërbimesh MICE në Kosovë ku përfshihen: zgjedhja e vendit, rezervim dhe akomodim hoteli, transporti, aktivitete argetuese, programe sociale, ekskursione, darka gala dhe festa ekskluzive, performanca speciale etj. Ne shfrytëzojmë gjithë njohuritë dhe ekspertizën tonë për të gjetur hotelin më të mirë që ju përshtatet me facilitetet perfekte te takimit për eventin tuaj dhe propozojmë programe tërheqese, duke planifikuar me kujdes vendin e aktiviteteve. Nese ju doni të organizoni një takim, konferencë, event apo një incentivë ne mund t’ju asistojmë profesionalisht në cdo hap deri sa garantojmë kënaqesinë tuaj të plotë.

Takime dhe konferenca në Kosovë:

Kosova është shteti më i ri në Europë dhe si rrjedhojë destinacioni më i ri turistik. Sidoqoftë ne, Kosova Holidays DMC, besojmë se Kosova ka një potencial si destinacion MICE, si për shkak të vendodhjes ashtu dhe të natyrës së bukur. Ne kemi në Kosovë një ekip me njerëz profesionale dhe me eksperiencë që zotërojnë njohuritë dhe mjetet e nevojshme për të organizuar një konferencë të suksesshme apo event në Kosovë.Që të realizojmë këtë, ne ofrojmë këto shërbime:

 • Staf profesionist dhe asistence ne shume gjuhë, shpejtesi në komunikim (pergjigje brenda 24 orëve)
 • Këshillim professional për hotelet, vendin e konferences si dhe inspektim i vendit
 • Menaxhim nga stafi në vend gjatë konferencës dhe raportim pas përfundimit të saj
 • Negocim me hotelet dhe furnitorët e tjere për të minimizuar kostot e takimeve/konferencave
 • Keshillim eksperti per rezervimin e akomodimit të përshtatshëm
 • Logjistikë të konferencës: përkthim simultan, pajisje audiovizuale dhe mbështetje tenknike ne vend
 • Transport me mjete luksoze, nga minibuset, autobuset e deri sherbim limuzine
 • Programe argetimi dhe ekskursione para dhe pas takimit
 • Shërbime catering të jashtëm ose mbikqyrje të shërbimit që ofrohet nga hoteli apo mjedisi
 • Transporti me mjete luksi nga transnferime me mjete te vogla deri te autobuset modernë

 

Incentivat

Ne besojmë se çelësi i suksesit është pasioni me të cilin dikush investon në detyrat e përdiotshme dhe ekipi ynë e ka këtë talent. Ne lëmë imagjinatën të jetë guida juaj, e cila rezulton në programme unike që ua propozojmë klientëve tanë. Eksperienca dhe profesionalizimi janë gjithashtu një domosdoshmëri për të mbikqyrur dhe menaxhuar një event të suksesshëm incentiv. me teper Dicka që Kosova Holidays DMC e bën jashtëzakonisht mirë.Programi ynë përfshin:

 • Vizita informuese kulturore të shoqëruara nga guida, ekspertë lokalë
 • Komunikim me personaltetet më të larta të vendit
 • Jeep Safari dhe piknik
 • Gjueti thesaresh
 • Ngjitje ne mal dhe rafting etj

Ekipi ynë krijon programe që kanë synim të sjellin perfitime jo vetëm te ekipi ynë por dhe të komuniteti, të forcojë lidhjet mes anëtarëve të ekipit dhe me komunitetin local.

Zgjidhni Kosovo Holidays DMC si partnerin tuaj për një MICE të sukseshëm në Kosovë.