Regjistrohu me Kosovo Holidays

Ju lutemi plotesoni formen me poshte per t'u regjistruar me kosovo-holidays.com.

Me ane te regjistrimit perfitoni disa gjera, si checkout i shpejte, zbritje cmimi per rezervime te perseritura, promocione dhe informacione per zbritje cmimi.

Me ane te regjistrimit ju gjithashtu fitoni akses tek zona e klientit, nga e cila mund te shikoni te gjithe historine e rezervimeve tuaja, printoni nje konfirmim rezervimi, te beni nje anullim rezervimi, etj. Gjithashtu, me ane te regjistrimit ju mund te perdorni te njejtat kredenciale ne te gjitha faqet e tjera partnere. Regjistrimi eshte falas dhe informacioni juaj nuk do t'i jepet asnje pale te trete, ne perputhje me Politiken e Privacise

Formulari i regjistrimit