Hotele ne Prizren

Prizreni është një qytet historik në Kosovë, është qendra administrative e rrethit dhe ka një popullsi prej rreth 178.000, kryesisht shqiptare. Prizreni eshte nje qytet shume sharmant I vendosur pergjate brigjeve te nje lumi te ceket dhe I rrethuar nga male te gjelber. Prizreni ka shume ndertesa te vjetra elegante te ndertuara gjate shume shekujve. Gjate viteve qyteti ka pare te vijne dhe te shkojne shume njerez dhe sundimtare te ndryshem dhe ka perjetuar disa here shkaterrimin dhe restaurimin. Megjithate Prizreni ka mbijetuar me veshtiresi dhe tani eshte me veshtrim drejt se ardhmes. Si “kryeqyteti kulturor” I Kosoves, me shume festivale verore dhe me qendren e qytetit me te bukur ne vend, Prizreni ka ate qe I duhet per te qene nje destinacion interesant per vizitoret e huaj dhe ata qe udhetojne per biznez. Ky qyteti I vjeter me popullsine e tij te re eshte nje vend I bukur per t’u vizituar si nje ndalese e shpejte ne rrugen nga Prishtina ose Shkupi drejt bregdetit shqiptar, ose ne nje udhetim me te gjate per te shijuar mjediset e mrekullueshme malore. Ka shume per te pare dhe per te bere ne afersi te Prizrenit dhe ne kemi pervetesuar edhe qytetin historik te Gjakoves dhe rezortin e Brezovices per ski dhe ngjitje.

Abi

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Komuna e parisit, PN, Prizren, Kosove

  E disponueshme

Classic

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Shuaip Spahiu PN, Prizren, Kosove

  E disponueshme

Albatros

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Besim Shala, p.n. 20000. Prizren, Kosove

  E disponueshme

OK

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Lubizhd, km 3 i Magjistrales Prizren -Prishtinë, Kosove

  E disponueshme

Albes Complex

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Korishe, km 4 i Magjistrales Prizren-Prishtine, Kosove

  E disponueshme

Arxhena

hotel stars
S'ka Vleresime

Brod 22070, Dragash, Prizren, Kosovë

  E disponueshme

Venisi

hotel stars
S'ka Vleresime

RR.Bujtinave, Nr.11, Prizren, Kosove

  E disponueshme

Kacinari

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Pushkataret, Nr. 18, Prizren, Kosove

  E disponueshme

Hollywood

hotel stars
S'ka Vleresime

Mushnikovë, Prizren - Prevallë

  Kërkon konfirmim

Tiffany

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Marin barleti n. 16

  Kërkon konfirmim

City

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Edit Durham

  Kërkon konfirmim

Cleon

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Shaip Spahiu nr. 32

  Kërkon konfirmim

Theranda

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Adem Jashari, Nr.01, Prizren, Kosove

  Kërkon konfirmim

Edi Imperial

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Farketareve

  Kërkon konfirmim

Centrum

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Bujtina 1; 20000, Prizren, Kosove

  Kërkon konfirmim