Hotele ne Prishtina

Prishtina është kryeqyteti i vendit më të ri në botë, Kosove dhe në të njëjtën kohë në qyteti më i madh i Kosovës. Prishtina është e njohur për rolin e saj metropolian për zhvillimin ekonomik, me urbanizëm bashkëkohor dhe shërbime efikase dhe të integruara mirë në zhvillimet rajonale dhe ndërkombëtare, qendër e jetës së pasur kulturore, arsimore, sportive.. Rezultatet paraprake të regjistrimit të popullsisë 2011 tregojne se popullsia e Prishtinës arrin ne 198.000 banore..Qyteti ka një popullsi shumicë shqiptare, së bashku me komunitetet tjera më të vogla, duke përfshirë boshnjakët, romët dhe të tjerët. Prishtina është qendër administrative, arsimore dhe kulturore të Kosovës. Ketu ndodhet Universiteti i Prishtinës dhe Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës. Në këtë faqe ju do të gjeni një listë me hotele ne Prishtinë,, me pershkrimet, vleresimet e klienteve, fotot, harta e hoteleve dhe çmimet.

Sara

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Maliq Pash Gjinolli, Nr.8, Prishtine, Kosove

  Available

Emerald

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. "Magjistralja Prishtine-Shkup", pn. Prishtine

  Available

Aviano

hotel stars
S'ka Vleresime

M9, Sllatinë e Madhe, 1km nga Airporti, Kosove

  Available

Garden

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Tahir Zajmi, Nr.30 Kalabrija, Prishtine, Kosove

  Available

Adria International

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ahmet Krasniqi, PN, Prishtine, Kosove

  Available

Golden

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Motrat Qiriazi, PN, 10 000, Prishtine, Kosove

  Available

Ora

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Anton Z.Cajupi, Nr.4, Prishtina, Kosove

  Available

Begolli

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Maliq Pash Gjinolli, Nr.8, Prishtine, Kosove

  Available

Prishtina

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Pashko Vasa, Nr.20 Pejton, Prishtine, Kosove

  Available

Semitronix

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Lidhja e Pejes, p.n. Prishtine, Kosove

  Available

Gracanica

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Dragana Ristica, b.b, Gracanice, Kosove

  Available

Nartel

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Shefqet Shkupi, Prishtina, Kosove

  Available

Sirius

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Agim Ramadani, 10 000, Prishtine, Kosove

  Available

Afa

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Ali Kelmendi, Nr.15, 10 000, Prishtine, Kosove

  Available

Ulpiana

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Devet Jugovica, b.b, Gracanica, Kosove

  Available

Aldi

hotel stars
S'ka Vleresime

Caglavice, Nr.303 Caglavice, Prishtine, Kosove

  Available

Royal

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Pashko Vasa, Nr.3 Pejton, Prishtine, Kosove

  Available

La Corte

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Agim Ramadani, pn. Prishtine, Kosove

  Available

Lyon

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Isa Kastrati, Nr. 91, Prishtine, Kosove

  Available

Ambasador

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Adrian Krasniqi, Nr.1, Prishtine, Kosove

  Available

Town

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Robert Doll, PN. Pejton, Prishtine, Kosove

  Available

Swiss Diamond

hotel stars
S'ka Vleresime

Sheshi Nene Tereza, 10000, Prishtine, Kosove

  Requires Confirmation

Princi i Arberit

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Asllan Pireva, Kodra e Trimave, Prishtine, Kosove

  Requires Confirmation

Parlament

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Zenel Salihu,nr1,Prishtine,Kosove

  Requires Confirmation