Hotele ne Sarande

Më poshtë do të gjeni shumë qytete në plazhin dhe në qytetin e Sarandës. Saranda ndodhet në Shqipërinë jugperëndimore përgjatë detit Jon, vetëm disa milje larg nga ishulli grek i Korfuzit. Është rreth 284 km nga Tirana dhe 267 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. Duke qëndruar në Sarande mund të vizitoni: qytetin e lashte të Butrintit një zone e Trashëgimisë Botërore nën mbrojtjen e UNESCOS dhe një nga zbulimet arkeologjike më të rëndësishme në Shqipëri e Ballkan, rrënojat e qytetit të lashtë të Onkesmusit, Muzeun Etnografik, burimin natyror “Syri i Kaltër”, rrënojat e Foinikes në fshatin Finiq, kalanë e vogël të Ali Pashës në fshatin Vrinë, kishën e “Shën Kollit” në fshatin Mesopotam si dhe ishujt e bukur të Ksamilit. Vizitoni Sarandën, Shqipërinë dhe rezervoni online hotele në Sarandë.

Mario Royal Resort

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.4/5.0

Rr. Butrint-Sarande, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Demi

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.6/5.0

Lagja Nr. 1, Rr: Butrinti, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Jaroal

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.5/5.0

Lagja Nr. 1, Rr. Butrinti, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Brilant

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.3/5.0

Lagjia Nr 1, Rruga Sarande-Butrint, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Seaside Saranda

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Rr. Butrint, km 4, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Kaonia

hotel stars
Shkelqyeshem, 4.2/5.0

Lagja Nr. 2, Rr. Jonianet, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Livia

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Butrint, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Vila Duraku

hotel stars
Shume Mire, 4.0/5.0

Lagja Nr. 1, ish-Turizmi, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Conti Monte Cristos

hotel stars
Shume Mire, 3.8/5.0

Rr. Lefter Talo, nr 15, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Joni Kompleks

hotel stars
S'ka Vleresime

Saranda, Albania

  Kërkon konfirmim

6 Milje

hotel stars
Shume Mire, 3.2/5.0

Rr. Nacionale Sarande-Butrint, Ksamil, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Nertili

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Sarande-Butrint, 9701 Sarandë, Albania

  Kërkon konfirmim

Mano

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Mithat Hoxha 21, Saranda, Albania

  Kërkon konfirmim

Piccolino

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr.Mitat Hoxha 87, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Erdano

hotel stars
S'ka Vleresime

Rruga Butrinti 39, 9701 Sarandë, Albania

  Kërkon konfirmim

Villa Doka

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr:Km 3 Sarande - Butrint, Lagja 1, Sarande, Shqiperi

  Kërkon konfirmim

Agimi

hotel stars
S'ka Vleresime

Lagjia nr.1, Saranda, Shqiperi

  Kërkon konfirmim