Hotele ne Gjilan

Gjilani ndodhet në pjesën juglindore të Kosovës, rajonin e Anamoraves. Eshtë një nga bashkitë më të mëdha në vend. Pozicioni i saj gjeografik bën të mundur lidhjet e mira me qendrat e tjera të Kosovës dhe rajonit. Rreth qytetit tëGJilanit është Kodra e Dëshmorëve (Popovica), Gllama, Toka e Bardhë, zona e Malisheva (Gjilan), Zabeli i Sahit Agha dhe Bregu i thatë. Ka tre lumenj të vegjël, Mirusha, Banja dhe Stanishori, të cilët bashkohen dhe derdhen në Binacka Morava, në perëndim të fshatit Uglara.<div>Gjilani është 46 km nga Prishtina, 27 km nga Kamenica, 22 km nga Vitina, dhe 25 km nga Novo Brdo. Komunat e rajonit kufizohen në juglindje me Preçevën (33 km) dhe Kumanovën (53 km), dhe në lindje me Bujanovac (40 km). Gjeni ketu nje liste me hotele ne Gjilan, Kosove</div>

Queen Vali Palace

hotel stars
S'ka Vleresime

Vali Ranch – Perlepnice, Gjilan, Kosovë

  Kërkon konfirmim

Kristal

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Sheshi R.Mala dhe N. Berisha, Gjilane, Kosove

  Kërkon konfirmim