Hotele ne Gjakova

Gjakova është një qytet dhe komunë që ndodhet në Rrethin e Gjakovës në Kosovën perëndimore. Gjeografikisht, ajo është e vendosur në pjesën jug-perëndimore të Kosovës, rreth gjysmës së rrugës ndërmjet qyteteve të Pejës dhe Prizrenit. Eshtë afërsisht 100 km (62 mi) nga deti Adriatik. Qyteti ndodhet rreth 208 kilometra në veri-lindje të Tiranës, 145 kilometra në veri-perëndim të Shkupit, 80 kilometra në perëndim të kryeqytetit Prishtinë, 435 kilometra në jug të Beogradit dhe 263 kilometra në lindje të Podgoricës. Ju mund të vizitoni atraksione si: Çarshia e Madhe, ose Pazari i Madh pazari më i vjetër dhe më i madh në Kosovë duke matur afërsisht një kilometër të gjatë mund të vizitoni Xhaminë Hadum, Katedralen Pauly dhe Pete, një tjetër simbol tjetër i Gjakovës dhe një nga ndërtesat më të larta në qytet . <a href="https://www.kosovo-holidays.com/kosovo/gjakove/hotels-in-gjakove/58786cf5-e6c2-4a5f-9f93-fddec8e4d4d8">Këtu</a> gjeni një listë me Hotele në Gjakove, Kosovë

Carshia e Jupave

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ismail Qemajli, Nr. 9, Gjakove, Kosove

  Kërkon konfirmim

Happy

hotel stars
S'ka Vleresime

Rr. Ismail Qemajli, PN, Gjakove, Kosove

  Kërkon konfirmim