KOSOVO HOLIDAYS ju ofron mundësinë për të zbuluar Kosovën, shtetin më të ri europian, përmes zyrës së saj të vendosur në kryeqyetin Prishtinë. Është koha të përmbysim atë imazh të vjetër, dhe të tregojmë një histori tjetër për këtë vend, për trashëgiminë e tij kulturore, për bukurinë natyrale dhe mikëpritjen që vjen po aq natyrale nga vendasit. me teper Ne mund t’ju ndihmojmë të zbuloni këtë vend mahnitës, me një peisazh mahnitës ideal për ta shëtitur, me kishat e bukura mesjetare dhe më afresket e mrekullueshme, me qytetet tërheqëse me arkitekturë të kohës otomane, me tradita të pasura dhe kuzhinë të shijshme. Kosova po shfaqet si një destinacion turistik, dhe është ideal për t’u relaksuar në fundjavë, ose edhe për të bërë eksursion gjatë një turi më të plotë që përfshin fqinjët: Shqipëri, Maqedoni dhe Kosovë.

218 REVIEWS

Write your review about our services!

Kosovo Holidays reviews

Gillian Gloyer/ The Bradt Travel Guide Edition

Although it focuses more on hotel reservations, www.albania-hotel.com is happy to arrange tours for its clients. These will usually be in a saloon car with an English speaking driver, which means there is considerable flexibility if, for example, you decide you want to spend more time in a place than original scheduled.

me teper

Recent news from Kosovo Holidays blog